Waarom steunen?

Vitamine Z is een stichting met een sociaal-maatschappelijk doel. De organisatie draait vrijwel geheel op vrijwilligers. Om onze boodschap te verkondigen, hebben we middelen en geld nodig. Voor het neerzetten van mooie evenementen natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld voor online en offline campagnes om mensen weer met elkaar in gesprek te brengen over kwetsbaarheid en imperfectie.

ANBI-status

Stichting Vitamine Z heeft de ANBI-status: we zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat je onder voorwaarden een gift aan ons mag aftrekken van de belasting. Met name periodieke giften zijn gunstig. Lees erover op de site van de Belastingdienst. We kunnen jouw gift goed gebruiken om onze boodschap van kwetsbaarheid en imperfectie uit te dragen!

Vrijwilliger worden bij Vitamine Z?

Al onze evenementen worden georganiseerd met een team van vrijwilligers. Heb je zin om je in te zetten voor het goede doel? Wil je meer leren over campagnes voeren, evenementen organiseren en programma’s maken? Dan kun je bij ons komen werken. Dit kan ook voor een schoolopdracht of een afstudeerproject.

Neem dan contact op met info@vitamine-z.nl

Periodieke gift?

Wil je een periodieke gift doen? Lees hier alles over hoe dat werkt en welke voordelen het biedt: www.vitamine-z.nl/periodieke-gift

Contact & betaalinformatie:

IBAN: NL63 TRIO 0212 4302 62
Stichting Vitamine Z, Amsterdam
o.v.v. “Gift”

info@vitamine-z.nl