"Loopt jouw hoofd ook over van de vragen? Hoe blijf ik gezond? Kan ik wel alleen zijn? Heb ik straks nog werk? Welke dag is het überhaupt? Zoveel vragen, zoveel onzekerheid. Daarom zorgen wij voor Eerste Hulp Bij Ongemakken. Vitamine Z houdt spreekuur. 
 
Van 1 mei t/m 5 juni komen we elke vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur samen op Zoom om onze ongemakken in coronatijd te delen. Elke week behandelen we een ander onderwerp. De thema’s zijn Werk, Toekomst, Relaties, Gezondheid, Zingeving en Alleen zijn.

 

Op het online spreekuur word je ondersteund door een expert of ervaringsdeskundige uit het Collectief van Imperfectie. Je kunt op het online spreekuur jouw ervaringen en onzekerheden delen met anderen. Ook krijg je handvatten hoe om te gaan met de coronatijd en de veranderingen die deze tijd met zich meebrengt. Jouw verhaal staat centraal op het online spreekuur en je vindt er inspiratie, motivatie en steun om het nog even langer vol te houden.

 

Deelname van het spreekuur is gratis. Je mag achteraf vrijwillig een donatie schenken aan Stichting Vitamine Z via een link die gedeeld wordt na afloop.

Meer informatie over de thema’s en ervaringsdeskundigen vind je op onze Facebookpagina bij evenementen.

 

Meld je aan via dit formulier:"

Overzicht reeks Online Spreekuren:

1 mei: Hoe blijf ik gezond 
Gastspreker: Wing Yan Man van 3310 –  School for millennials 

8 mei: De kunst van het alleen zijn 
Gastspreker: Mark Bos van Humanistisch Verbond

15 mei: Wat werkt wel en wat werkt niet
Gastspreker: Matthijs Hamster van Careerwise

22 mei: Relaties tijdens corona
Gastspreker: Ruth Six van de Kwekerij

29 mei: Inpsiratie en Zingeving
Gastsprekers: Niki van Houten en Noah Prent van New Connective

5 juni: Onzekere toekomst
Gastspreker: Merlijn Twaalfhoven van The Turn club