Vitamine Z vermaakt, verrijkt en verrast!

Stichting Vitamine Z is ontstaan uit een initiatief van Simeon Karsten met het doel om gave activiteiten en culturele evenementen te organiseren met aandacht voor zingeving en filosofie. Vitamine Z richt zich op jongvolwassenen (20 tot 35 jaar) maar opent de deuren voor iedereen die zich aangetrokken voelt.

Vitamine Z staat voor het juiste midden en het vinden van een goede levenshouding. Genieten van het leven én contempleren over het leven is namelijk allebei belangrijk. Maar ook de onvermijdelijke obstakels van het leven zoals twijfel, onzekerheid, onrust of ongeluk verdienen aandacht zodat we in het geheel sterker in onze schoenen staan en daardoor een gelukkiger leven leiden. Het juiste midden tussen plezier en cultuur maar ook natuur, zelfontwikkeling en goede gesprekken.

Het leven is als een goede soep, alleen als je alle ingrediënten bij elkaar doet, krijg je de juiste smaak te pakken. Daarom biedt Vitamine Z activiteiten aan die deze balans willen bereiken. Alleen maar feesten of elke dag de hele dag mediteren is allebei niet gezond. Vitamine Z probeert daarom precies dit soort uiteenlopende activiteiten te combineren!

Festivals, lezingen met cultuur, meditatieavonden of gave Vitamine Z weekenden zijn activiteiten die Vitamine Z aanbiedt en waarmee het zowel ruimte biedt voor zelfontplooiing en levensvragen als voor humor, cultuur en feest.

Meld je aan bij een van de activiteiten via info@vitamine-z.nl of volg Vitamine Z op Facebook en ontdek wat Vitamine Z allemaal doet!